Известие

Collapse
No announcement yet.

Ел стъкла 147

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщение
    Колеги,всяко нещо(дали е по темата или не)ме интересува.ако може да помогнете ще съм благодарен,ако не здраве да е.)
    Доколкото разбрах, питаш (в първия си пост по темата), дали може да се замени фабричната инсталация на ел стъклата с такава от друг модел АР.

Ако правилно съм разбрал, то отговорът е - "да" - (примерно от АР 166), но трява да се изясни това, дали бутоните са 2 - позиционни с неутрално положение. От схемата на 147 това не става много ясно.

Личното ми мнение е, че играчката ще е голяма. Но ако все пак, решиш да реализираш тази идея, то аз мога да ти окажа каквото е необходимо съдействие за целта.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Колега Янакиев, аз също мога да ти окажа съдействие за целта - разгледай раздел "Продава" в този форум и направо за 15-20 лева си купи "целта".
      А и все пак и ти да научиш нещо полезно от мен - няма Алфа Ромео 147 с 4 врати, вратите са или 3, или 5.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Доколкото разбрах, питаш (в първия си пост по темата), дали може да се замени фабричната инсталация на ел стъклата с такава от друг модел АР.

Ако правилно съм разбрал, то отговорът е - "да" - (примерно от АР 166), но трява да се изясни това, дали бутоните са 2 - позиционни с неутрално положение. От схемата на 147 това не става много ясно.

Личното ми мнение е, че играчката ще е голяма. Но ако все пак, решиш да реализираш тази идея, то аз мога да ти окажа каквото е необходимо съдействие за целта.
        Ох, не се чеши дет не те сърби. 147 е също с неутрално и се вижда ясно от схемата и. Тази тема не ти е силна и се спри. Няма как да напаснеш 166 тук
        Много ми е интересно как ще префасонираш 166 на 147 и ще напаснеш КАН протокола

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
          Ох, не се чеши дет не те сърби. 147 е също с неутрално и се вижда ясно от схемата и. Тази тема не ти е силна и се спри. Няма как да напаснеш 166 тук
          Много ми е интересно как ще префасонираш 166 на 147 и ще напаснеш КАН протокола
          Не се напиняй с непосилни за теб неща.
          Ако му дойде времето, ще го изясним.

А ти не се гурай у шамарите.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Не се напиняй с непосилни за теб неща.
            Ако му дойде времето, ще го изясним.

А ти не се гурай у шамарите.
            Ти имаш ли КАН шина?

Comment

Търпението ми не е безкрайно, още една подобна караница и ще има почивки!!!
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                Ти имаш ли КАН шина?
                Не и моите стъкла не работят заради това. Така си седят за украшение.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                  Аз не се карам, просто колегата обърква човека с ненужни размишления. 147 няма нищо общо със стъклата на 166 и 156. Дори бутоните са различни
                  Мисля, че даже се изясни как да се разреши проблема и темата си е направо за ключ

Comment

Отново виден представител на модераторския екип се вживява прекалено в ролята си...
                    Тонов, къде я видя тази караница?
                    За да има караница, са необходими поне двама души, а в тази тема има недопустимо поведение само на един човек. Това е същият колега, за който по-горе пише Алекс. Към написаното от него ще допълня, че освен да губи времето на колегата, пуснал темата, той губи времето и на всички останали, които четат тази тема. Нещо повече – той е и единственият в тази тема, който към друг колега, в случая Алекс, използва изрази като „тапигьоз“, изречения като „Да вземеш да се завреш в дупката си, че взе да ми писва от теб - (ТИК)“, а също и има нов принос към българския език с изрази като „не се напиняй“ и „не се гурай“ – също към Алекс. Прави чест на Алекс, че не падна толкова ниско да му отговаря в същия стил.
                    Ако ти виждаш нещо друго нередно в темата, дай да го обсъдим.

Comment

Колеги,съжалявам,че заради моят въпрос се скарахте.наистина аз не съм запознат със тези автомобили.ще търся оригинална част,а ако не намеря ще търся друго решение.

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                        Време е за почивка,на всички. Извинявай,че ти казвам какво да правиш,но време е да си починат,да обърнат внимание на нещо друго. За мен всички са ценни тук,но това монава всички граници.
                        BTW Копринка,един газов фенер и голяма игра с него? Може и да бъркам?

-----------
                        Пай сеее ...
                        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщение
                          Колеги,съжалявам,че заради моят въпрос се скарахте.наистина аз не съм запознат със тези автомобили.ще търся оригинална част,а ако не намеря ще търся друго решение.
                          Ох, да ти кажа и на тебе - никой с никого не се е скарал.
                          Просто в този форум има един човек с непоправима мания за величие и това си е...

Comment

Working...
                          X